După ce au făcut cununia religioasă, Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf vor un copil! Vor apela la o mamă surogat

Publicat pe

Oana Zăvoranu şi partenerul său au făcut marele anunţ după ce au anunţat oficial că la începutul lunii septembrie s-au cununat religios. Acum au planuri pentru un copil.

Vedeta şi soţul său nu mai au de gând să aştepte prea mult şi au în plan să devină părinţi. Nu se va întâmpla în mod obişnuit, Oana Zăvoranu ţine destul de mult la silueta sa şi are de gând să apeleze la o mamă surogat.

Aceasta nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume şi a explicat cum o să procedeze.

„Aici e cu mamă surogat dacă o fi. Silueta mea e cea mai importantă. (…) Silueta mea e silueta mea! Nu vreau să mă molfăiască nimeni la țâte. Trebuie să mai copilăresc. Dacă nu mă iubește pe mine și-l iubește pe tatăl lui?', a declarat Oana Zăvoranu la TV.

Cununia lor religioasă a avut loc în mare secret, apropiaţii, familia şi naşii le-au fost alături. Părinţii spirituali, Silviu Prigoană şi partenera sa, i-au sprijinit.

Multe vedete internaţionale au apelat la o mamă surogat, aşadar Oana Zăvoranu nu ar fi singura Spre exemplu, Cristiano Ronaldo are trei copii făcuţi de mame surogat diferite, bineînţeles contra unei sume de bani.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter