E favorit la "Exatlon". Povestea neștiută a lui Oltin Hurezeanu la "Oana punct Roman"

Publicat pe

Povestea neștiută a lui Oltin Hurezeanu la „Oana punct Roman”. Au început deja să se contureze favoriții pentru finala Exatlon, iar Oltin este unul dintre ei. Toți știu că a câștigat concursul „Vrei să fii miliardar', însă bărbatul are multe alte secrete. Povestea neștiută a lui Oltin Hurezeanu o aflați azi, de la ora 15.00, la emisiunea Oana Punct Roman.

Nu există spectator al emisiunii Exatlon căruia Oltin Hurezeanu să îi rămână indiferent. Fie îl placi le nebunie, fie vrei să fie eliminat cât mai repede. Dar, surpriză! Se pare că Oltin este considerat deja unul dintre favoriții emisiunii, motiv pentru care ne-am gândit să vă oferim detalii incendiare despre povestea lui de viață. Cu toții știți, probabil, că a câștigat concursul „Vrei să fii miliardar', pe când avea doar 27 de ani. Probabil că știți și faptul că, deși a terminat Facultatea de Drept, a cochetat cu actoria, având roluri în producții diferite: filmul „Supravietuitorul”, alături de Sergiu Nicolaescu, dar și-n serialele de televiziune „State de România” și. „Iubire ca în filme”.

Ceea ce nu știți, cu siguranță, despre concurentul Exatlon este faptul că… a făcut parte din trupa de striptease masculine a lui Cornel Păsat. Nu vă spunem detalii, le aflați pe toate azi, la emisiunea Oana Punct Roman, difuzată începând cu ora 15.00 pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Dar asta nu e tot! Vă așteptăm și cu alte subiecte incendiare! Alin Gălățescu este invitatul nostru special și va comenta, împreună cu Oana Roman, ținutele de la Gala GOPO, eveniment ce a avut loc în urmă cu două zile! Cine s-a îmbrăcat bine, cine a dat-o în bară? Alin va face analiza completă!

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista VIVA!.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter