Ed Sheeran s-a însurat? Iată ce a declanșat bănuielile fanilor!

Publicat pe

La finele anului trecut, Ed Sheeran împărtășea marea veste cu toți fanii săi – artistul s-a logodit cu Cherry Seaborn, iubita lui, și aștepta cu nerăbdare să facă următorul pas. După unii, Ed Sheeran s-a însurat deja, iar dovada este chiar la… purtător!

 

Ed Sheeran, pe covorul roșu la Brit Awards 2018

Ed Sheeran, pe covorul roșu la Brit Awards 2018

Evident, nu ar fi o surpriză pentru nimeni să afle că Ed Sheeran se însoară, doar omul este logodit, iar acesta este pasul firesc, nu-i așa? Cu toate acestea, fanii săi bănuiesc că artistul și-a și pus deja pirostriile, dar că dorește să păstreze secretul în această privință. Ce a determinat toată această isterie pe rețelele sociale? Chiar Ed, care a cântat recent la un eveniment în Londra și nu s-a ferit deloc să-și expună inelul de argint (unul cu care nu mai apăruse până atunci), purtat pe degetul inelar de la mâna stângă…

Ed Sheeran a performat pe O2 Arena, în Londra, la Brit Awards. Atunci au remarcat toți fanii inelul de pe mâna sa stângă...

Ed Sheeran a performat pe O2 Arena, în Londra, la Brit Awards. Atunci au remarcat toți fanii inelul de pe mâna sa stângă…

Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Ed a încins și mai tare spiritele miercuri, când a pozat pe covorul roșu la Brit Awards, singur, dar purtând pe inelarul mâinii stângi același inel ce seamănă foarte bine cu o verighetă. De altfel, cântărețul, care a fost nominalizat la 4 categorii în cadrul ceremoniei (a câștigat Premiul pentru cel mai bun hit mondial cu Shape of You), a purtat la piept un trandafir alb pentru a-și arăta suportul față de #MeToo, iar asta, culmea!, l-a făcut să arate de parcă participa la propria nuntă.

Ed Sheeran și logodnica lui

Deși, ulterior, artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie de la eveniment, nu le-a dat fanilor săi vestea pe care o așteptau. De altfel, o sursă din anturajul lui Ed a declarat pentru The Sun că cei doi încă nu sunt căsătoriți: „Ed poartă inelul pentru a-și arăta angajamentul față de Cherry, dar nu s-a căsătorit cu ea. E foarte amuzat de toată agitația pe care a stârnit-o cu acest inel, dar totuși nu are de gând să și-l dea jos'.

În concluzie, după câte se pare, verigheta lui Ed este, deocamdată, doar un inel de logodnă. Artistul nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile, așadar părerile rămân împărțite. Dacă ne întrebați pe noi, e ca și luat de multă vreme, așa că fanele lui își pot lua la revedere!

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter