Ele sunt graviduțele de la Viva! Party! Iată cum arătau unele vedete pe vremea când erau însărcinate!

Publicat pe

Viva! Party este una dintre cele mai așteptate petreceri ale anului, așa că vedetele nu pot lipsi de la un astfel de eveniment. De aceea, în ultimii ani, pe covorul roșu de la party au pășit și vedete care erau însărcinate la acea vreme.

Alina Pușcaș, Andra, Andreea Bălan sau Aylin Cadîr sunt cele care așteptau cu nerăbdare să devină mame atunci când își făceau apariția la petrecere. În rochii stylish, îndrăznețe, vedetele au strălucit și au fost admirate de toți cei prezenți la eveniment. Mai mult, avem imagini cu Andreea Bălan de când era însărcinată în primul trimestru și nici măcar nu îți dădeai seama că peste doar 6-7 luni își va strânge pentru prima data fetița în brațe.

Iată ce ținute au purtat graviduțele la Viva! Party atunci când se pregăteau să devină mame!

Ele sunt graviduțele de la Viva! Party! Iată cum arătau unele vedete pe vremea când erau însărcinate!Ele sunt graviduțele de la Viva! Party! Iată cum arătau unele vedete pe vremea când erau însărcinate!

Alexandra Popescu

Foto: Arhivă Viva

Vezi și:

Adela Popescu își comentează propriile ținute de la Viva! Party 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter