Elena Băsescu a atras toate privirile la o nuntă. Ținuta extrem de sexy pe care a purtat-o a făcut senzație - FOTO

Publicat pe

Elena Băsescu a atras toate privirile la o nuntă la care a fost invitată în weekend. Într-o rochie lungă, verde smarald, fiica fostului președinte a strălucit la propriu și a fost extrem de sexy.

Elena Băsescu știe cum să iasă în evidență la un eveniment, oricare ar fi el. De această dată, a făcut senzație la o nuntă la care a fost invitată și a fost atracția serii. Elena a purtat o rochie lungă, mulată pe corp, cu spatele gol, verde și strălucitoare, creație a Paulei Milea și a fost admirată de toată lumea și mai ales de fanii ei de pe rețelele de socializare.

Evenimentul a avut loc la Pădurile Regale acolo unde Andra Iacob și Alex Erbașu a petrecut cu ocazia cununiei lor religioase. Iar mireasa a fost o adevărată prințesă. Aceasta a puratat o rochie cu o trena foarte lungă, crem și cu voal alb, cu broderie, iar ceremonia a avut loc în aer liber.

Andra Iacob, mireasa

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter