Elena Băsescu - Making of pentru VIVA! de aprilie

Publicat pe

Elena Băsescu o să nască a doua fetiţă. O gravidă extrem de stylish! Elena Băsescu va deveni mămică, pentru a treia oară, în luna mai, și a acceptat să fie protagonista unui pictorial de excepție pentru revista VIVA!, alături de cei doi copii ai săi. 

Te pregătești să devii mămică pentru a treia oară… Cum te simți, cum a fost sarcina până acum?

Dacă vă aduceţi aminte, la ultimul interviu pe care l-am acordat revistei dumneavoastră, spuneam că „nu ştiu ce îmi va rezerva viaţa, dar nu voi spune nu încă unui copil cândva în viitor'. Dorinţa mi-a fost împlinită. Ştiţi vorba aceea, nu-ţi aduce anul ce-ţi aduce ceasul.

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil. (…) Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.”

Cumva, tu şi Cătălin v-aţi decis asupra numelui?

„Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe.”

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter