Elena Gheorghe este din nou însărcinată

Publicat pe

Elena Gheorghe este din nou însărcinată. Vedeta le-a oferit vestea fanilor în cel mai frumos mod, printr-o fotografie care face cât o mie de cuvinte.

Elena a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care fiul ei cel mic îi sărută burtica, iar ea zâmbește larg înconjurată de o mulțime de jucării de pluș. Se poate observa și burtica, care nu este mare, însă, se pare că, artista este însărcinată în aproape 6 luni.

„Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu și…burtica', a fost mesajul pe care Elena Gheorghe l-a postat. Cum era și normal, fanii au felicitat-o pentru frumoasa veste.

Elena Gheorghe așteaptă cel de-al doilea copil. Aceasta mai are un băiețel, Nicholas, în vârstă de 6 ani, cu Cornel Ene. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Elena Gheorghe ne-a spus cum își petrece timpul alături de familie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter