Elena Gheorghe, o mămică model. Se menţine în formă cu ajutorul copiilor - EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Gheorghe este  o mămică model. Cântăreaţa are doi copii, pe Nicholas şi pe Amelie Nicole, născuți la o diferență de cinci ani unul de celălalt. De două ori mamă, Elena Gheorghe sfidează orice preconcepție cu privire la trupul femeilor după naștere. Artista arată mai bine ca niciodată. Este o diferenţă de aproximativ cinci ani de zile între ei, iar mama lor arată mai bine ca niciodată. Care sunt secretele frumuseții Elenei Gheorghe? Artista are câteva, pe care ni le-a dezvăluit şi nouă. 

Împreună cu soţul său, Elena Gheorghe nu ratează petrecerile mondene. Lasă copiii acasă şi se mai distrează atât cât îi permite programul. Exclusiv pentru Revista VIVA!, cântăreaţa ne-a dezvăluit cum reuşeşte să aibă o siluetă de invidiat şi cum se înţeleg copiii săi.

„Copiii mă menţin aşa de activă şi pusă pe treabă. Deja cea mică are şapte luni şi merge cu premergătorul. Eu încerc să mănânc sănătos, încerc să fac sport, să fac abdomene aproape în fiecare seară când îmi permite timpul.”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter