Elena Gheorghe și-a botezat fiica. Artista a făcut furori cu ținuta ei. Primele imagini de la botez

Publicat pe

Emoții mari pentru Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene! Cei doi și-au botezat, joi, fiica, pe micuța Nicole, în vârstă de 3 luni.

Botezul a avut loc la Biserica Sf Gheorghe din Capitală, acolo unde cea mică a fost băgată în cristelniță chiar de bunicul ei, Gheorghe Gheorghe, tatăl Elenei. Și, cum era de așteptat, micuța Nicole și Elena au atras toate privirile.

Artista a fost extrem de sexy la slujba de creștinare a fiicei sale. Elena s-a îmbrăcat în alb din cap până în picioare, purtând o rochie extrem de scurtă, cu mâneci bufante și un decoletu adânc, pe sub care a avut o salopetă transaparentă, cu picățele albe. Ținuta i-a scos în evidență silueta perfectă, de invidiat, pe care și-a recuperat-o extrem de repede după naștere.

Și fiica Elenei a fost o adevărată prințesă în cea mai importantă zi din viața ei. Cea mică s-a asortat cu mama ei, purtând tot alb, iar ținuta a fost formată dintr-o rochiță cu volane și o bentiță pe cap. Tot joi Elena a postat și prima fotografie cu chipul lui Nicole, care este de o frumusețe răpitoare.

După slujba de botez, invitații au mers către localul unde va avea loc petrecerea.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter