Elena Gheorghe va fi de nerecunoscut în câteva săptămâni. Artista a luat deja marea decizie – EXCLUSIV

Elena Gheorghe va fi de nerecunoscut

Elena Gheorghe va fi de nerecunoscut. A lipsit în ultimul timp de la eveniment mondene, de la petreceri, însă are o scuză. Pregăteşte o surpriză de zile mari pentru toţi fanii săi. Elena ne-a spus despre ce este vorba, în curând va trece într-o nouă etapă! Iată declaraţiile!

Ne-am întâlnit cu Elena Gheorghe la digiTALES by Cat Music şi ne-a fermecat cu stilul său, cu silueta sa incredibilă. Arată atât de bine şi parcă radiează. Mereu are o stare minunată, molipsitoare! Cântăreaţa ne-a dezvăluit că în ultimul timp a fost destul de ocupată, pregăteşte un clip nou, un album şi o transformare.

„Pregătesc multe proiecte, chiar de anul trecut, pentru că sunt într-o continuă muncă, lucrez la un album nou, aşa că d-asta am dispărut un pic din peisaj, nici nu am mai fost la foarte multe evenimente. În două săptămâni o să filmez un clip în Bucureşti. Suntem fascinaţi de ce se întâmplă în studio pentru că se întâmplă nişte lucruri foarte mişto.

O să vedeţi o nouă etapă a artistului Elena Gheorghe.”, a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! Elena Gheorghe.

 

Ce dietă ţine Elena Gheorghe

După nașterea celui de-al doilea copil, cântăreața a uimit pe toată lumea când a ieșit de la maternitate afișând o siluetă de model. Am aflat ce dietă ține Elena Gheorghe pentru a arăta impecabil și, spre surprinderea noastră, regimul nu este unul draconic. Din contră, dulciurile sunt permise. Bineînțeles, trebuie să ținem cont de anumite reguli.

Foto: Facebook