Elena Udrea a dezvăluit cum o va chema pe fetița sa: ”Am promis că o să-i poarte numele”

Publicat pe

Elena Udrea va deveni mamă pentru prima dată la sfârșitul lunii septembrie. Fostul politician a avut o sarcină cu probleme, însă acum se pare că poate răsufla ușurată pentru că problemele s-au diminuat. Cu siguranță mulți oameni sunt curioși ce nume va avea fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov.

Viitoarea mămică a dezvăluit numele pe care l-a ales pentru fetița ei. Elena Udrea se află în Costa Rica, loc în care cel mai probabil va și naște. Adrian Alexandrov și Elena Udrea au ales ca micuța lor să se numească Eva Maria. Viitorul tătic este foarte nerăbdător să-și cunoască primul său copil. Fostul politician s-a rugat foarte mult la Dumnezeu după ce a pierdut unul dintre gemeni și și-a dorit din tot sufletul să-l poată păstra pe cel fără probleme.

„Am vrut să ţin secret încă o perioadă numele, dar Adrian este foarte nerăbdător cu privire la tot ceea ce ţine de copil. În plus, familia şi toţi prietenii îl ştiu, aşa că s-a aflat mai devreme. Ne-a luat ceva timp să ne decidem, nu mă gândisem niciodată în mod serios cum ar fi dacă aş avea un copil, ce nume i-aş pune dacă ar fi fetiţă. Primul pe care l-am ales şi am convenit cu Adrian imediat asupra lui a fost Maria. Mai ales după ce am pierdut unul din gemeni, m-am rugat mult Sfintei Fecioare să îl păstrez pe acesta şi am promis că o să îi poarte numele, dacă va fi fată. În plus, mama e Maria şi, cum este prima ei nepoată, e o bucurie în plus pentru ea”, a spus Elena Udrea pentru evz.ro.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt foarte hotărâți în ceea ce privește numele fiicei lor. Cele două nume pe care viitoarea mămică le-a ales pentru fiica ei au o însemnătate aparte.

Pe urmă am căutat un al doilea prenume care să i se potrivească alături de celălalt. A fost ca o revelaţie când am pronunţat Alexandrov Eva Maria. Ambele sunt biblice şi, prin cele care l-au purtat, au semnificaţia femeii absolute: de la prima femeie pe Pământ, Eva, cu păcatul originar, la Maria, fecioară sfântă, mamă Celui care a şters păcatele tuturor prin sacrificiul Lui, Iisus Hristos. Aşa că am rămas la Alexandrov Eva Maria, chiar dacă ulterior Adrian venise şi cu alte variante, frumoase de asemenea, dar care nu spuneau nimic. Iubesc numele acesta şi îi doresc Evei Maria să trăiască în puterea numelui„, a mai spus fostul politician.

Citește și: Elena Udrea se căsătoreşte cu Adrian Alexandrov. Când o să aibă loc evenimentul

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter