Elena Udrea naşte în octombrie. "Dumnezeu le așază cum crede"

Publicat pe

Elena Udrea naşte în octombrie. Fostul politician abia aşteptă să îşi strângă în braţe primul copil. Acest frumos moment se va întâmpla în toamnă, speră ea ca atunci să se întoarcă în România. Acum, ea se află în Costa Rica unde are parte de îngrijiri medicale gratuite!

În primăvara acestui an s-a aflat că Elena Udrea este însărcinată. Iniţial, ea a declarat că va avea gemeni, dar din cauza problemelor, a pierdut un micuţ. Plecată în Costa Rica, fostul politician a anunţat că în toamnă, în luna octombrie, va naşte fetiţa sa şi a lui Adrian Alexandrov.

„Stau mult în casă… mă trezesc la cinci că n-am somn… nu mă duc nicăieri… nu-mi place deloc spaniola… sunt convinsă că mă întorc în România. Sunt OK acum. Sunt în 19 săptămâni, marţi. Am învăţat și eu că se face pe săptămâni calculul. Trebuie să nasc în octombrie, după 23 încolo.

(…) Da. Asta e. Dumnezeu le așază cum crede El. Se întâmplă. Am zis că așa cred că a trebuit să fie. A trebuit să vin aici și să am copil.”, a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Sporturilor.

Elena Udrea este tratată gratuit de medici, în Costa Rica

În timpul petrecut în Costa Rica, Elena Udrea a anunţat că nu iese prea des din casă. Cu toate acestea, fiind refugiat politic, are parte de asistenţă medicală gratuită. Aşadar, sarcina ei este ţinută sub control.

„Da, la Cima, aici. Dar este un spital privat. Eu am dreptul la asistenţă medicală gratuită, conform statutului meu.Asistenţă medicală gratuită. Un fel de asigurare, foarte importantă. Acolo nu, dar dacă, Doamne ferește!, e nevoie, o pot folosi (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Asigurarea vă acoperă ceva din tratamentul de la spitalul privat Cima?»). Am toate drepturile pe care le au cetăţenii costaricani. De pildă, am dreptul la asistenţă juridică gratuită în instanţă.”, a mai declarat fostul potician.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter