Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au logodit. Deja locuiesc împreună

Publicat pe

Ellie Goulding și Caspar Jopling s-au logodit. Surpriză de proporţii din partea cântăreţei de 31 de ani. Ea şi iubitul său de 26 de ani au decis să oficializeze relaţia. Cei doi sunt împreună de un an şi câteva luni!

„Dl C.W.F. Jopling și domnișoara E.J. Goulding.                                           

Logodna este anunțată între Caspar, fiul lui Hon Nicholas Jopling de Yorkshire și al doamnei Jayne Warde-Aldam de Yorkshire, și Elena, fiica lui Arthur Goulding de Hertfordshire și a doamnei Tracey Sumner de West Midlands', scria în anunț despre logodna celor doi.

Se pare că cei doi îndrăgostiţi, Ellie și Caspar, locuiesc împreună și își împart timpul între New York și Londra. În luna aprilie, artista îl descria pe Caspar ca fiind o persoană „foarte specială' și a afirmat că faptul că și-a luat o pauză de la turneu a ajutat relația lor să înflorească, scrie DailyMail.

„Sunt foarte fericită dar realizez că am nevoie de puțin întuneric pentru a crea cea mai bună muzică. Dar nu vă faceți griji, există destul întuneric din care să mă inspir. Se întâmplă destule lucruri în lume în acest moment care ar deprimă pe oricine', a declarat Ellie acum trei luni.

Cine este Caspar Jopling?

Acesta s-a născut pe 10 ianuarie 1992, în Marea Britanie, acolo unde a copilărit împreună cu familia. A studiat istoria artei la prestigioasa universitate Harvard și în prezent lucrează la o coporatie multinațională americană, în departamentul de dezvoltare și strategie.

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter