Ellie White a alergat 5 kilometri în scop caritabil

Publicat pe

Ellie White s-a alăturat duminică dimineaţă celor peste 150 de persoane care au participat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti cu scopul de a ajuta copiii şi adulţii cu boli incurabile aflaţi în centrele Hospice.

 

Artista a luat startul din Piaţa Constituţiei, alături de voluntari, dar şi de cele câteva mii de participanţi la evenimentul sportiv din centrul Bucureştiului.

Ellie White a alergat mai bine de cinci kilometri, dovedind că şi-a recăpătat tonusul fizic la cinci luni de când a adus pe lume primul său copil. Solista a fost aşteptată la finiş de logodnicul ei, Doru Tinca, şi băieţelul lor, Mihai.

„Mi-a fost iniţial teamă că Mihaiţă nu se va simţi bine în mijlocul atâtor oameni. Nu a fost cazul! A râs şi s-a jucat tot timpul, iar, la un moment dat, chiar a dormit preţ de o jumătate de oră. Doru m-a aşteptat la finiş cu bebe în braţe. Nici nu vă puteţi imagina ce bucurie am avut să îi văd zâmbind şi făcându-mi cu mâna. A fost încă un motiv de satisfacţie pentru că am participat la acest maraton', declară Ellie White.

Ellie White a participat la eveniment pentru a atrage atenţia asupra Hospice Casa Speranţei, cea mai mare organizaţie medicală non-profit din România care asigură servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli incurabile în Bucureşti, Braşov, Fărăgaş şi Zărneşti.

 

Ellie White a alergat 5 kilometri în scop caritabil   Ellie White a alergat 5 kilometri în scop caritabil

 

Foto: PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter