Ellie White, vacanţă de lucru în Elveţia

Publicat pe

Ellie White a avut privilegiul de a înregistra în acelaşi studio în care a lucrat şi celebra Shania Twain. Artista a bifat această realizare la Geneva, în scurta vacanţă pe care a avut-o zilele trecute, alături de managerul şi logodnicul ei, Doru Tinca.

 

Ellie White Geneva 3

 

Ellie White a vizitat oraşul de pe malul lacului Leman, dar a intrat şi în acelaşi studio muzical în care obişnuieşte să înregistreze şi Shania Twain, artista americană fiind de câţiva ani rezidentă la Geneva.

Am fost surprinsă atunci când doi producători muzicali din Geneva m-au rugat să îmi aduc contribuţia la un nou proiect ce va fi lansat pe piaţă în toamna acestui an. Am rămas şi mai încântată după ce am aflat că studioul în care am tras eu vocile este acelaşi unde obişnuieşte să înregistreze şi Shania Twain, care locuieşte de ani buni în Elveţia.', declară Ellie White.

 

Ellie White Geneva 1

 

În periplul său din Elveţia, Ellie White a fost însoţită doar de logodnicul şi managerul ei, Doru Tinca, în vreme ce băieţelul lor, Mihai, în vârstă de cinci luni, a rămas în grija bunicilor şi a bonei.

Nu am lipsit decât trei zile şi a fost prima plecare a noastră fără Mihăiţă. Mi-a fost greu şi am stat în permanenţă pe telefon cu bona şi cu bunicii.  Am reuşit însă să-mi reîncarc bateriile, deşi a fost o deplasare scurtă şi intensă.', spune Ellie White.

 

Ellie White Geneva 2

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter