Emiliana de la ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! Motivul pentru care concurenta a plâns

Publicat pe

În cea de-a doua ediție de la 'Bravo, ai stil! All Stars', Emiliana nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Colegele i-au sărit în apărare și au încurajat-o.

Concurenta a fost pe locul II în ultimul sezon, iar acum vrea să demonstreze că poate să facă mult mai multe. Se pare că Emiliana consideră că încă nu-și poate arăta abilitățile pentru că nu are haine noi, toate cele vechi fiind purtate în sezonul care tocmai s-a terminat. Silvia a încurajat-o pe concurentă și a mărturisit că toate accesoriile pe care le poartă în emisiune sunt împrumutate.

'Eu am o mică problemă. Din  păcate, toate hainele mele sunt purtate deja din sezonul trecut. Nu am pantofi noi, genți noi și lucruri noi. Încerc să mă ridic la nivelul așteptărilor. Îmi pare rău că plâns, am izbucnit, dar îmi va revenii zâmbetul', a spus Emiliana printre lacrimi. Cătălin Botezatu i-a răspuns imediat: 'Niciodată nu am să promovez oamenii care fac paradă de branduri'.

Pe una dintre rețelele de socializare concurenta a reacționat după ce a apărut plângând la TV. 'Este abia a doua ediție Bravo, ai stil! All stars', dar pe mine m-au copleșit deja emoțiile. Mă simt descurajată când văd cascada aparent nesecată de branduri din platou, dar oare stilul constă într-o geantă de firmă? Îmi doresc să cred că nu. Voi ce credeți? Poți avea bun gust și cu bani mai puțini?', a scris Emiliana.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter