Emily Ratajkowski îi ia apărarea Melaniei Trump după ce a fost jignită de un reporter

Publicat pe

Melania Trump nu scapă de insultele pe care i le aduc diferite persoane doar pentru faptul că în tinerețe a fost model.

De aceasta dată, Emily Ratajkowski este cea care a auzit cuvinte urâte la adresa primei doamne și nu a rămas indiferentă, chiar dacă nu este de acord cu acțiunile lui Donald Trump.

Prezentă la New York Fashion Week, Emily a stat lângă un jurnalist de la publicația New York Times. În timpul spectacolului, reporterul a avut o remarcă jignitoare la adresa Melaniei, ceea a deranjat-o foarte rău pe model.

Am stat lângă un jurnalist de la New York Times care mi-a spus Melania este o femeie ușoară', a scris Emily pe contul său de Twitter. „Indiferent de preferințele politice, trebuie să înțelegem că asta nu are de-a face cu politica și nu este altceva decât o injurie la adresa femeii. Nu mă interesează istoricul său nud sau sexual și nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Astfel de comentarii sexiste sunt dezgustătoare.', a mai adăugat modelul.

 

Melania Trump  nu a întârziat să îi mulțumească lui Emily pentru suportul său. Aceasta a scris într-un tweet: „Aplauze pentru toate femeile din toată lumea care vorbesc, sunt ferme pe poziție și susțin alte femei'.

 

De asemenea, New York Times și-a cerut scuze, printr-un comunicat, pentru gestul reporterului.

La o petrecere de noaptea trecută, un reporter Times a făcut referire la un zvon nefundat despre Melania Trump. Nu s-a intenționat ca acest comentariu să devină public, dar este complet nepotrivit și nu ar fi trebuit să aibă loc. Editorii au vorbit cu reporterul în cauză despre consecințele faptei.'

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Melania Trump îşi apără onoarea. Cere milioane de dolari daune celor care au acuzat-o că a fost escortă

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter