Emily Ratajkowski trăiește o adevărată dramă din cauza sânilor: „Ce este în neregulă cu sânii?”

Publicat pe

Emily Ratajkowski este admirată pentru frumusețea sa, silueta perfectă și sânii mari, naturali, însă pare că și atunci când ești perfect din punct de vedere fizic intervine câte o problemă majoră. În cazul ei, se pare că sânii mari o împiedică să își găsească job-uri.

Modelul – care a apărut pentru prima dată într-o scenă ca una dintre modele topless din clipul „Blurred Lines' al lui Robin Thicke – spune că acest lucru este considerat o formă de discriminare.

„Sunt câteva lucruri care mi se întâmplă: <> Este un fel de lucru anti-femei din cauza căruia oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că sânii mei sunt prea mari', a spus Emily pentru Harper Bazaar Australia, în numărul de august.

„Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin frumos care trebuie să fie celebrat. Dar cui îi pasă? Sunt minunați mari, sunt minunați și mici. De ce trebuie să fie ei o problemă?', a mai completat modelul.

Citește și: Rich&fabulous: Emily Ratajkowski – Bruneta sexy urmărită de milioane de oameni

Ratajkowski – care a pozat nud pentru ediția de august Harper Bazaar U.S. – a spus, în trecut, că femeile sunt prea des criticate pentru că își manifestă sexualitatea.

„Societatea noastră le spune femeilor că nu pot fi, de exemplu, sexy și încrezătoare și să aibă o opinie în ceea ce privește politica. Acest lucru ne-ar da prea multă putere. În schimb, societatea ne cere să ne pronunțăm și să ne apărăm motivațiile, ceea ce ne pune pe planul secund, în timp ce bărbații fac ce vor fără să întrebe.'

Aceasta a mai adăugat că nu doar bărbații le limitează pe femei – adesea femeile atacă alte femei.

„Adesea bărbații propulsionează aceste acte de sexism, dar și femeile fac asta: gândiți-vă de câte ori ați auzit o femeie spunând despre altă femeie <>', a mai spus modelul.

Din fericire, Emily spune că a găsit un bărbat care o susține pe ea ca feministă.

„Iubitul meu este foarte încrezător și a fost crescut de mama sa, ceea ce l-a determinat să iubească și să admire cu adevărat femeile. Nu doar <>. El iubește și respectă profund femeile, așa că iubește ceea ce sunt eu', a mai spus Emily pentru Haper Bazaar Australia.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter