Emma Stone și Andrew Garfield se împacă?! „Nu au încetat niciodată să țină unul la altul”

Publicat pe

Emma Stone și Andrew Garfield s-au despărțit acum doi ani, dar se pare că cei doi nu au încetat să se iubească și există o șansă să se împace. Stone și Garfield au rămas buni prieteni, aceștia fiind văzuți de mai multe ori ieșind în oraș împreună.

„Nu au încetat niciodată să țină unul la altul. Chiar și după ce s-au despărțit, Emma și Andrew aveau numai iubire și respect de împărtășit unul cu altul', a declarat o sursă.

Zvonurile de o posibilă împăcare au început în mai, când actrița de 28 de ani l-a vizitat pe Andrew în Londra pentru a-l vedea pe acesta jucând într-o piesă de teatru.

Vezi si:

Thalia a inceput deja petrecerea de ziua ei. Va implini 46 de ani!

„Era în sală și se uita la spectacol. S-a dus în culise cu el', a mărturisit un martor.

O alta sursă spune că relația dintre cei doi este platonică și că sunt buni prieteni. Aceștia se  concentrează pe cariere și se sfătuiesc unul pe altul, dar când momentul potrivit se va ivi, cei doi se vor împăca.

Câștigătoarea unui Oscar a declarat că preferă să își păstreze viața romantică departe de ochii lumii și că evită cât de mult posibil să vorbească despre ea.

Nu vorbesc niciodată despre asta exact pentru motivul acesta- este totul atât de speculativ și bazat pe nimic. Înțeleg interesul legat de acest subiect pentru că și eu sunt interesată. Dar este atât de special pentru mine, încât nu am un sentiment bun când vorbesc despre asta, așa că continui să nu vorbesc despre asta', a mărturisit protagonista din „La La Land'.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter