Emoționant! Radu Mitrea, un supraviețuitor al incendiului din Colectiv, a urcat pe scena X Factor și a impresionat o țară întreagă - VIDEO

Publicat pe

În urmă cu doi ani 65 de tineri mureau din cauza incendiului din clubul Colectiv din capitală. Radu Mitrea, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre supraviețuitorii dezastrului, iar acum, după doi ani de recuperări, a urcat pe scena X Factor pentru a le arăta celor 4 jurați că merită 4 de „Da'.

Într-o seară de vineri, pe 30 octombrie 2015, Radu ieșea cu băieții să se distreze și nici prin gând nu îi trecea că acea seară putea fi ultima pentru el și prietenii săi.

Vezi pe Libertatea filmarile secrete de la incendiul din Colectiv!

„Am ieșit într-o seară cu băieții la o bere și un concert. La un moment dat a început un incendiu din care am scăpat puțin cam șifonat. Mi-au ars ambele mâini, depindeam de cineva să mă hrănească, să merg la baie. Dar prin comparație cu cei care au fost acolo, eu am fost extraordinar de bine… Noroc, cred că asta a fost…', a povestit Radu

A avut mâinile arse, iar recuperarea a fost una extrem de grea. Mai mult, după ce a ieșit din spital a primit cumplita veste că unul dintre prietenii săi a murit.

Vezi și: Mădălina Ghenea, primele declarații legate de speculațiile despărțirii de Matei Stratan

Pe mâini mi-au pus grefe cu piele de pe picioare. Am făcut recuperare, mi-am revenit și acum sunt bine, sănătos și foarte recunoscător că sunt aici și că putem purta această conversație. La scurt timp după ce am fost externat, un prieten care rămăsese în spital a murit… Acela a fost al doilea punct critic pentru mine.'

Îi este greu și acum să vorbească despre acea seară infernală, însă consideră că tot ceea ce s-a întâmplat l-a făcut să vadă viața cu alți ochi și i-a adus pozitivitatea.

„Dacă există un lucru pe care incidentul Colectiv l-a adus în viața mea, acela a fost un dram de pozitivitate. Am învățat să mă bucur mai mult de momente, pentru că viața e scurtă… Am două variante, să fiu relaxat și să zâmbesc sau să fiu frustrat și să plâng… Nu mi-a luat foarte mult să învăț să cânt din nou, ci mai degrabă să îmi conving mâinile să facă ce vreau eu. Imediat după ce m-am reapucat să cânt la chitară, au început să mă doară încheieturile, mă durea chiar mai tare decât când am învățat prima dată', a mai povestit acesta.

Radu Mitrea a cântat în preselecții o variantă specială a piesei „Shape of My Heart' de la Sting și a trecut în etapa următoare cu 4 de „Da'. Așa a arătat numărul lui Radu Mitrea!

Alexandra Popescu

Foto: captură Youtube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter