EXCLUSIV / Lidia Buble, apariţie uimitoare la un eveniment. Mesajul controversat transmis de artistă

Publicat pe

Lidia Buble, apariţie uimitoare la un eveniment. Artista impresionează de fiecare dată cu felul în care apare la evenimente publice sau la concertele sale. De data aceasta, toate privirile au fost pe ea la o petrecere privată. A purtat o ţinută gândită de ea şi de un celebru designer. A avut şi un mesaj de transmis. 

Lidia şi Răzvan au fost cuplul serii la un eveniment monden care a avut loc în Bucureşti. Lidia a purtat o salopetă scurtă, nude, foarte mulată pe corp. Vedeta a transmis şi un mesaj sugestiv: „God save the queen!”.

Cântăreaţa a dezvăluit în exclusivitzate pentru VIVA! cum şi-a ales această ţinută şi ce semnifică mesajul.

„Ținuta de ieri a fost gândită de mine împreună cu Alexandru Simedru si cred el s-a gândit că ma încadrez în standarde pentru titulatura de regină (râde)”, a declarat Lidia Buble în exclusivitate pentru Revista VIVA!

Citeşte şi:

Maria Marinescu și-a botezat băiețelul în secret. Iată ce nume frumos are

EXCLUSIV / Lidia Buble, apariţie uimitoare la un eveniment. Mesajul controversat transmis de artistăEXCLUSIV / Lidia Buble, apariţie uimitoare la un eveniment. Mesajul controversat transmis de artistă

Foto: Angelescu Dumitru

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter