EXCLUSIV! Lidia Buble, despre Răzvan Simion: "Este bărbatul ideal"

Publicat pe

Lidia Buble, despre Răzvan Simion. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire în fiecare zi. Nu au nevoie de o perioadă anume pentru a celebra iubirea. Asta face ca, de Dragobete, să fie despărţiţi. Lidia se dedică proiectelor sale, dar îşi face timp şi pentru iubitul său.

Ne-am bucurat să îi vedem împreună la un eveniment monden pe Lidia Buble şi pe Răzvan Simion. Cei doi au atras toate privirile mai ales că s-au asortat, artista fiind cea care îl sfătuieşte pe Răzvan privind ce poate purta. Totodată, cântăreaţa i-a făcut o declaraţie de dragoste iubitului său. Nu vor petrece ziua de Dragobete împreună, însă ei celebrează iubirea mereu.

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a spus în exclusivitate Lidia Buble pentru Revista VIVA!.

Răzvan Simion imediat a venit cu completarea, s-a lăudat că ştie toate magazinele şi reducerile.

„Car plase ca nimeni altul, ştiu magazine, ştiu când este perioada de reduceri, ştiu Milano, Londra, Paris şi Roma. (…) Cred că suntem pe drumuri pentru că ea are ceva cântări prin ţară, nu prea suntem noi genul Valentini. Noi avem în fiecare weekend, un weekend de aşa, de Valentine.”, a adăugat prezentatorul TV.

Cântăreaţa a amintit că ei se iubesc în fiecare zi, nu le trebuie un motiv anume. Pare că relaţia lor e din ce în ce mai sudată.

„E drăguţ în fiecare zi. Nu trebuie să fie o sărbătoare anume ca să îmi dăruiască un buchet de flori sau un cadou.”, a precizat Lidia.

 

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă