Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit o lună. Rita a avut şi primul tort

Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit o lună. Rita a venit pe lume şi i-a făcut mai fericiţi ca niciodată. Laura şi Cosmin, bucuroşii părinţi, au aniversat o lună de când minunea lor a venit pe lume. Au mers la plimbare, au mâncat în oraş şi s-au răsfăţat cu primul tort al micuţei lor! Ce ipostaze frumoase! 

În urmă cu o lună, mai exact pe 11 iunie, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Rita, într-un spital din Bucureşti. De mult o aştepta, iar minunea a ajuns în viaţa lor la timp să îi facă cei mai împliniţi. Iată că deja micuţa este alături de ei de patru săptămâni, timp în care actriţa deja s-a obişnuit cu statutul de mamă.

Ştie deja să o schimbe, să o liniştească când plânge, să îi facă băiţă, este mama perfectă! De ziua, micuţei, ieri, pe 11 iulie, Rita a fost sărbătorita. Toţi trei au ieşit la plimbare în oraş, cu căruciorul. S-au bucurat de natură şi de aerul curat, dar şi de o masă gustoasă, la un restaurant.

Ziua fericită nu s-a încheiat aici. Acasă îi aşepta un tort superb, alb, decorat cu fructe. Avea şi un mesaj: „Să creşti mare, Rita!”. În mai multe imagini postate pe Instagram, cea mică este în prim plan, Laura a hotârât însă să nu îi arate chipul. Acest fapt a stârnit controverse în mediul online, fanii vedetei au reacţionat.

„Dar de ce nu îi arăți şi fața ? Ca toată lumea face copii şi îi arată 😒 😒”, a scris un urmăritor. Imediat a venit şi reacţia Laurei: „Când mai creşte putin!”

De foarte multe ori, nenumărate vedete au ascuns chipul copiilor lor din motive personale. Printre acestea se numără Andreea Bălan sau Andreea Marin.

Cum o alintă Laura Cosoi pe micuţă

În urmă cu aproximativ două săptămâni, vedeta a adus pe lume primul său copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Deja s-au acomodat împreună, au petrecut primele nopţi în familie. Acum, Rita are şi un nume de alint! Actriţa l-a dezvăluit, cât e de frumos! 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro