Fiica Andreei Berecleanu este extrem de sexy. Eva a pozat pe marginea piscinei

Publicat pe

Eva Zaharescu este o domnișoară în toată firea. Fata prezentatoarei TV de la Antena 1 a crescut văzând cu ochii și se bucură din plin de viața pe care o are, mai ales că este și îndrăgostită. Fiica Andreei Berecleanu este extrem de sexy, iar asta se poate observa cu ușurință din fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare.

La doar 17 ani, fiica Andreei Berecleanu arată senzațional și pozează precum un fotomodel. Eva Zaharescu arată foarte bine și din pozele pe care le postează pe rețelele de socializare reiese faptul că este o tânără care se bucură de fiecare clipă din viața ei.

Andreea Berecleanu este mândră din cale-afară de cei doi copii, Eva și Petru, iar relația pe care o au este una foarte bună. Fata Andreei Berecleanu a mers la piscină cu prietenele, unde nu a ezitat să facă niște poze pe marginea piscinei. Eva Zaharescu se îmbracă foarte bine, iar stilul pe care l-a ales o avantajează din toate punctele de vedere. Tânăra a moștenit din trăsăturile mamei sale, iar frumusețea ei este una aparte.

Fiica Andreei Berecleanu este extrem de sexy. Eva a pozat pe marginea piscineiFiica Andreei Berecleanu este extrem de sexy. Eva a pozat pe marginea piscinei

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter