Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Iată ce i-a cerut Violeta mamei sale!

Publicat pe

Fiica Andreei Marin se transformă pe zi ce trece într-o domnișoară tot mai frumoasă și îi calcă pe urme mamei sale. Acum, cea mică o însoțește pe Andreea la salon și adoră să fie în trend.

Andreea Marin este foarte mândră de Violeta. La doar 9 ani, fiica sa o înțelege, este partenerul ei de vacanțe și distracție și adoră să o însoțească peste tot, chiar și atunci când este vorba să meargă la salonul de înfrumusețare. Ca orice fetiță, iubește părul lung și unghiile colorate, așa că vedeta tv i-a făcut pe plac Violetei și i-a dat voie să fie răsfățată de către doamnele de la salon.

Violeta s-a transformat într-o domnișoară și știe ce se poartă atunci când vine vorba de coafuri și manichiură, de aceea a ales să îți onduleze părul în stilul wave, și și-a făcut și o șuviță în culoarea albastru turcoaz pentru a fi în ton cu vara. Și pentru că unghiile trebuie să se asorteze cu ceva, Violeta și-a dorit să le aibă negre, însă una din ele să fie colorată în aceeași culoare cu șuvița din părul său.

Citește și: Andreea Marin – Sexy la piscină. Cum arată vedeta la 42 de ani într-o ţinută sumară!

„A trecut timpul… acum merg cu domnișoara mea, ca fetele, să ne „facem frumoase”… ne alintăm și noi', a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei cu ea și fiica sa la salonul de înfrumusețare.

În plus, Violeta a mai avut o cerință. În această vară vrea ca mama sa să aibă părul lung, așa că Andreea s-a supus și a apelat la extensii pentru a-și face fiica fericită.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter