Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 1 an. Vedeta a organizat pe ultima sută de metri o petrecere

Publicat pe

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 1 an. Vedeta a organizat pe ultima sută de metri petrecerea pentru aniversarea de 1 an a fetiței sale și rupere de turtă. Aceasta se va desfășura în weekend, mai precis duminică, pe 23 septembrie, în aceeași locație în care artista a făcut botezul micuței Amelie Nicole. 

Ne-am simțit foarte bine la botezul fetiței noastre, atât noi cât și invitații, drept urmare am ales aceeași sala de evenimente și pentru ruperea turtei și aniversarea de 1 an a lui Amelie Nicole! Sala o vom împărți în două, o jumătate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creație și magicieni, iar cealaltă jumătate pentru adulți. Va predomină muzică machedoneasca și populară. Eu nu știu încă dacă voi cânta sau nu la eveniment. Vor fi în jur de 70 de persoane!', a mărturisit Elena Gheorghe.

Meniul cu care invitații artistei se vor delecta la petrecere este unul de fițe și conține preparate sofisticate, după cum urmează: Fructul pasiunii cu mousse de brânză și trufe, Crevete cu ou de prepeliță și crema de brânză, Somon fume cu sparanghel, Proscciuto crudo cu rucola proaspătă, Mousse de peste cu sardine și caviar tobiko, Smochine cu mousse de fois gras și susan negru, Icre de manciuria cu pesto de busuioc și germeni afila, Crema roquefort cu căpșuni, afine și semințe de dovleac coapte, Canape cu roșii cherry, kumato și queen marbella pe pat de mousse de brânză, Tartar de ton cu avocado, Pui coquelet, Mușchiuleț de porc confiat și Cartofi dauphinoise.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva