Fiica Laurei Cosoi va fi botezată în Maramureş: "După îndelungi dezbateri şi negocieri"

Publicat pe

Fiica Laurei Cosoi va fi botezată în Maramureş. Vedeta a anunţat oficial că fetiţa sa va fi creştinată într-un loc special, departe de agitaţia Bucureştiului. Maramureş este locul său drag, acolo Rita va fi botezată în faţa lui Dumnezeu. Alături de familie se vor alătura cei dragi şi prietenii.

De o bună perioadă de timp, Laura Cosoi a ales să trăiască frumos, după bunul plac, să facă lucruri speciale, aşa cum se va întâmpla şi la creştinarea micuţei sale fetiţe şi a lui Cosmin Curticăpean. Botezul va avea loc în Maramureş, acolo a copilărie Laura.

Împreună cu familia, Laura a negociat alegerea acestui loc, au vrut să fie ceva deosebit, cu încărcătură emoţională, şi probabil departe de ochii curioşilor sau al aparatelor de fotografiat.  Aşadar, în câteva zile, Rita îşi va primi numele în faţa lui Dumnezeu. Alături de ea vor sta naşii, părinţii, familia şi cei mai apropiaţi prieteni.

„După îndelungi dezbateri și negocieri dacă destinația să fie muntele sau marea am optat pentru un road trip și am legat cele câteva zile de hoinăreală de plecarea în Maramureș, unde va fi botezată Rita. Pe drum Rita a fost foarte cuminte, a stat linistită în scaunul ei și a dormit, dar nici nu mă așteptam la surprize neplăcute. Atât timp cât este hrănită, schimbată și nu are gaze, fetița mea se declară mulțumită”, a scris Laura Cosoi.

Vedeta a mai explicat pe blocul său că deja se află în Maramureş, au plecat într-o mică vacanţă chiar înainte de evenimentul special.

„Acum aștept să vină și mama la Tg. Mure; și mâine mergem la Coslariu, ca să-i prezint locurile copilăriei mele.  Apoi ne vom îndrepta spre Maramureș locul în care o vom creștina pe Rita!”, a mai scris Laura Cosoi.

Laura Cosoi s-a fotografiat alăptându-şi fetiţa

În urmă cu câteva luni, vedeta a adus pe lume o micuţă perfect sănătoasă, voioasă. Imediat, mama sa a arătat poze cu ea, însă i-a ascuns chipul. Acum, Rita a fost fotografiată la sânul mamei sale, în public. Fanii imediat au reacţionat. 

Foto: Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter