Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, o divă în devenire! Vezi cât a costat rochia purtată la premiera filmului „Beauty and The Beast”!

Publicat pe

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, este cea mai răsfățată de către părnții ei celebri. Deja a devenit un obicei ca micuța să poarte ținute foarte scumpe la diferite evenimente, așa că și acum a uimit pe toată lumea.

La doar 5 ani, Blue Ivy începe să învețe care este prețul pentru a fi mereu o divă. La premiera filmului „Beauty and the Beast', Beyonce a îmbrăcat-o pe fiica sa într-o rochie care a costat 26.000 de dolari.

Cum era și normal, micuța s-a asortat cu mama sa, fiecare purtând rochii verzi, din voal, semnate Gucci. Rochia celei mici a fost compusă, totuși, din mai multe culori: verde în partea de sus, ca mai apoi fiecare volan să fie colorat în 3 nuanțe de roz. În picioare a avut o pereche de teneși albi, iar părul a fost împletit în multe codițe.

Beyonce, în schimb, a purtat o rochie lungă, din voal, verde, decoltată, prin care se vede foarte bine burtica de gravidă, iar în jurul decolteului avea înserate perle și pietre. Cerceii au fost semnați de Kimberly McDonald, iar pantofii, Alaia.

De la eveniment nu a lipsit nici soțul artistei, Jay Z. Acesta a atins-o pe Beyonce pe burtă, a zâmbit și a fost foarte relaxat. Jay Z a adoptat un look lejer format din jeansi, tenesi și o geacă denim cu desene pe spate.

Beyonce și Blue Ivy s-au prostit în fața afișului „Beauty and the Beast', au râs și s-au strâmbat, totul spre marea bucurie a celei mici.

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, o divă în devenire! Vezi cât a costat rochia purtată la premiera filmului „Beauty and The Beast'!Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, o divă în devenire! Vezi cât a costat rochia purtată la premiera filmului „Beauty and The Beast'!

Alexandra Popescu

Foto: beyonce.com

Citește și:

Beyonce, un nou pictorial însărcinată 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter