Fiica lui Cabral s-a transformat într-o adolescentă superbă. Iată cum arată Inoke Ibacka la 15 ani!

Publicat pe

Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv, Cabral este foarte discret atunci când vine vorba de familia lui, în special de fiica sa Inoke, iar din acest motiv puțini știu cum arată adolescenta.

Inoke are deja 15 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară care adoră fotografiile și timpul petrecut pe rețelele de socializare. Fiica lui Cabral a moștenit trăsăturile părinților săi și pe zi ce trece devine tot mai frumoasă.

Deși Cabral o ține departe pe Inoke de lumina reflectoarelor, adolescenta strălucește pe Instagram acolo unde postează o mulțime de fotografii cu ea și, datorită frumuseții sale, primește o mulțime de aprecieri.

Fiica lui Cabral s-a transformat într-o adolescentă superbă. Iată cum arată Inoke Ibacka la 15 ani!Fiica lui Cabral s-a transformat într-o adolescentă superbă. Iată cum arată Inoke Ibacka la 15 ani!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Cabral în anul 2005? Iată cum venea pe atunci la petrecerea Viva! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter