Fiica lui CRBL a scos prima piesă. Artistul nu-i refuză nimic Alesiei

Publicat pe de Diana Stamen

CRBL este un familist convins, iar de când a apărut în viața lui Alesia, fetița sa, viața este mult mai frumoasă și plină de energie. Fiica artistului este pasionată de muzică la fel ca tatăl său, ba chiar a înregistrat și o piesă. CRBL și soția sa, Elena, nu ar spune nu unui al doilea copil.

Artistul se bucură de tot ceea ce se întâmplă în viața lui, iar fetița lui are grijă să le asigure părinților ei toată fericirea din lume. Când vine vorba despre un al doilea copil, CRBL spune că Dumnezeu este cel care decide dacă familia lor se va mări cu încă un membru.

'Viața e de familie este incredibil de frumoasă. Alesia are 7 ani, crește, face 8 ani anul acesta. E frumos. Bărbosul decide! Dacă El spune că noi trebuie să fim patru, noi o să fim patru', a declarat CRBL pentru Revista VIVA!.

Alesia, fiica lui CRBL, și-a înregistrat prima piesă

Alesia și-a rugat tatăl să o ducă la studio și se înregistreze o piesă a ei. Zis și făcut! CRBL a fost cu Alesia la Smiley în studio și au înregistrat o piesă super drăguță. Mai nou, micuța este pasionată și de filmat și se poate considera un mic vlogger.

'Alesia și-a făcut o piesă a ei. A trebuit să merg la Smiley la studio și să înregistrăm piesa asta. E foarte drăguță. Alesia își filmează toată ziua unboxing-uri, orice, orice filmează. Mă obligă să i le pun pe youtube, dar nu i le-am pus pe toate, însă urmează să fac și treaba asta. Alesia merge la tenis, mai face și gimnastică, este și cu școala. E copil, ea are 7 ani, ar face orice. Orice apare nou ea vrea să încerce', ne-a mărturisit artistul.

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter