Fiica lui Ingrid Vlasov a devenit vegană la doar 13 ani. Cum a ajuns Noelle să ia această decizie și ce sacrificii a trebuit să facă

Publicat pe

Fiica designerului Ingrid Vlasov și a fostului manechin Marian Nedelcu a luat o decizie care poate părea neașteptată în cazul unei fetițe de 13 ani. Noelle a hotărât să devină vegană, fapt ce a adus cu sine sacrificii majore nu doar în ceea ce privește alimentația, dar și în ceea ce privește garderoba sa absolut spectaculoasă.

Fiica lui Ingrid Vlasov a devenit vegană la 13 ani. O decizie care poate părea uimitoare pentru vârsta sa, dar pe care Noelle o explică astfel pe canalul său de You Tube: 'Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu. Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane.'.

Fiica lui Ingrid Vlasov a devenit vegană

Noelle și Ingrid Vlasov la o ședință foto VIVA!

Ce înseamnă să fii vegan: Noelle a făcut schimbări nu doar în alimentație, ci și în garderobă

Decizia frumoasei fetițe care a locuit o vreme la Paris cu părinții săi în anii trecuți a adus cu sine urmări nu doar în ceea ce privește alimentația, ci și în ceea ce privește moda, marea sa dragoste.

Fiica lui Ingrid Vlasov a devenit vegană

Noelle, împreună cu părinții săi la VIVA! Party 2016

Noelle s-a îndrăgostit de modă la vârsta de cinci ani, când a ajuns pentru prima dată la Paris Fashion Week, dar decizia de a deveni vegană i-a afectat și garderoba, așa cum explică pe canalul său de You Tube: 'Referitor la aspectul fashion, nu mai port piele naturală, blană naturală și nici pene. Cel mai dificil a fopst cu încălțămintea, pentru că majoritatea pantofilor au talpă din piele, dar am găsit alternative. Am renunțat și la toate produsele testate pe animale, mă refer la săpun, pastă de dinți, produse de makeup și păr și le-am înlocuit cu produse care nu sunt testate pe animale. (…) De când am devenit vegană, mă simt mult mai bine și am mult mai multă energie. '

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Celebrități care au renunțat să mănânce carne. Meghan Markle e vegană… doar până în weekend!

Prin ce chinuri a trecut Ozana Barabancea ca să arate aşa. A suferit 3 operaţii

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter