Fiica lui Jackie Chan a anunţat că este lesbiană! Tânăra are deja o iubită

Publicat pe

Etta Ng este fiica în vârstă de 18 ani a actorului Jackie Chan. Aceasta a anunţat recent în mediul online că este gay şi că are o relaţie cu un model canadian. Se pare că ele nu au avut însă o apropiere intimă.

Etta Ng are o carieră în actorie, iar în anul 1990 a câştigat Miss Asia. Se pare că această nu ar avea o relaţie apropiată cu tatăl sau, mai exact actorul nu ar fi făcut niciodată parte din viaţa ei, scrie Mashable.

Adolescenta şi-a făcut recent cont pe Instagram şi a publicat o imagine cu ea, iar fundalul este în culorile curcubeului, acesta reprezentând steagul comunităţii LGBT.  Ea a scris în dreptul pozei „În caz că nu a înţeles nimeni aluzia, sunt gay, apoi a înlocuit frază cu hashtag-uri ce fac referire la comunitatea LGBT.

Andi Autumn a publicat o fotografie cu fiica actorului şi un mesaj în care confirmă că are o relaţie cu aceasta.

 „Nu am întâlnit niciodată pe cineva că ea. Mi-a dat şansă să îmi dau frâu liber gândurilor. Nu m-a judecat, doar m-a înţeles. Totul ne-a fost potrivnic, am fost împinse înapoi din nou şi din nou, însă ştiu că vom trece peste tot împreună. Trecând peste toate greutăţile din acest an, în sfârşit suntem pe drumul cel bun. Ne-am lovit de discriminarea familiei, a prietenilor şi a societăţii din Hong Kong. Deşi trăim într-un oraş multicultural încă sunt foarte mulţi oameni încuiaţi la minte. Dar nimic nu mai contează când ştiu că ea este lângă mine în fiecare dimineaţă. Te iubesc!, a scris iubita Ettei pe Instagram.

Etta Ng a mulţumit tuturor pentru încurajări şi se declară surprinsă de toate mesajele pozitive despre orientarea sa sexuală.

„Am rămas fără cuvinte. Va mulţumesc pentru iubirea şi aprobarea pe care ni le-aţi arătat. Oameni din întreagă lume ne-au scris, în timp ce mass-media din Hong Kong continuă să tacă. Am crescut într-o lume a negativităţii şi a viziunilor înguste, dar am ajuns în acel moment în care am realizat că mă pot folosi de experienţă mea pentru a-i ajută pe alţii că mine, a scris Etta Ng.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter