Fiica lui Michael Jackson a ajuns pe masa de operație! Paris a trecut prin momente neplăcute

Publicat pe

Fiica lui Michael Jackson a ajuns pe masa de operație. Paris Jackson, fiica regretatului „Rege al muzicii pop' a ajuns pe masa de operație și a trecut prin momente înfiorătoare. Experiența a fost una oribilă, vedeta vorbind despre durerile groaznice pe care le-a simțit pe tot timpul intervenției.

Paris și-a anunțat fanii că a fost operată din cauza un abces de mărime impresionantă. Din cauza că a existat pericolul unei septicemii, Paris a explicat că a fost la un pas de moarte.

„Pe scurt, am fost operată ieri. Aveam un abces aproape de mărimea unei mingi de golf. N-am murit însă, m-au operat imediat. Am fost conștientă tot timpul și a fost cea mai intensă durere pe care am îndurat-o în toată viața mea. Dar sunt vie!', a scris Paris Jackson pe contul său de socializare.

Paris-Michael Katherine Jackson cunoscută ca și Paris Jackson este actriță și model. Este singura fată a regretatului rege al muzicii pop, Michael Jackson.

Jackson s-a căsătorit cu asistenta-dermatolog Deborah Jeanne Rowe, pe data de 14 noiembrie 1996, ceremonia având loc în apropierea hotelului la care era cazat Michael, în Sydney. Debbie Rowe i-a dăruit doi copii: Prince Michael și Paris Michael Katherine. Cei doi s-au întâlnit prima dată la mijlocul anilor ’80, când Michael a fost diagnosticat cu vitiligo. De atunci, Debbie s-a îngrijit de sănătatea lui Michael și i-a oferit sprijin emoțional, care a dus la o poveste de dragoste. Căsătoria lor a rezistat mai puțin de trei ani și s-a încheiat cu un divorț, în 1999. Cu acordul lui Debbie, cei doi copii au intrat în custodia lui Michael.

Sursa foto: Instagram

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter