Fiica lui Michael Jackson confirmă relaţia cu Cara Delevingne. S-au sărutat pasional

Publicat pe

Fiica lui Michael Jackson confirmă relaţia cu Cara Delevingne. De ceva vreme au ieşit la iveală suspiciuni că Paris nu este atrasă de bărbaţi, ci de femei. A apărut acum confirmarea, când a fost surprinsă sărutându-se cu fotomodelul Cara Delevingne. Au apărut şi fotografii explicite!

Paris Jackson nu s-a mai ferit şi a apărut în publicul alături de modelul Cara Delevingne. Fiica unuia dintre cei mai faimoși muzicieni din toate timpurile, Michael Jackson, ea a fost văzută în timp ce se săruta pasional cu iubita sa, confirmând astfel că au o relaţie de iubire.

Cele două au fost văzute în ipostaze tandre în urmă cu câteva seri, la Los Angeles, scrie dailymail.co.uk. Perechea avea o întâlnire cu nașul lui Paris, vedeta din 'Singur Acasă', Macaulay Culkin și cu prietena lui Brenda Song. Pe Instagram și alte rețele sociale, Paris a postat de mai multe ori imagini cu ea și iubita ei cum se îmbrățișează în timp ce priveau un film sau se prosteau în fața camerei telefonului.

De-a lungul timpului, Paris s-a iubit cu rockerul Michael Snoddy, dar perechea s-a despărțit în 2017, după o relație de un an de zile. În 2015, Paris a avut o relaţie şi cu Castellaw, cei doi fiind fotografiați în timp ce se sărutau pasional într-o benzinărie din Malibu.

Fiica lui Michael Jackson, declaraţii şocante

Fiica lui Michael Jackson a avut prima ei apariţie pe coperta unei reviste, la începutul anului trecut. Deşi Paris a mai vorbit şi în trecut despre lupta sa cu depresiile, cu dependenţa de droguri şi despre tentative de sinucidere, de această dată a dezvăluit pentru prima dată în mod public că la vârsta de 14 ani „un străin mult mai în vârstă a agresat-o sexual.

„La acel moment nu am spus nimănui „Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experienţă bună. A fost prea grea pentru mine şi, la acel moment, nu am spus nimănui, a declarat Paris Jackson pentru „Rolling Stone.

Foto: Hepta, Captură Youtube

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter