Filmele care au câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun film” în ultimii 10 ani

Publicat pe

Anul acesta filme precum „Hell or High Water', „Arrival', „La La Land', „Manchester by the Sea', „Hidden Figures', „Moonlight', „Fences' și  „Lion' duc bătălia pentru un premiu Oscar. Însă mai ții minte care au fost cele mai bune filme de la Oscaruri din anii trecuți?

„Spotlight', „Slumdog Millionaire' sau „The Departed' sunt doar câteva dintre marile câștigătoare ale căror povești nu ai cum să le uiți. Dar sigur țineți minte și cum „12 Years a Slave' i-a luat fața filmului „The Wolf of Wall Street' și „The Hurt Locker' filmului „Avatar'.

Dacă anul acesta suntem curioși să vedem dacă „La La Land' va fi sau nu marele învingător, hai să ne aducem aminte care sunt filmele din ultimii 10 ani care au câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun film'.

Filmele care au câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun film' în ultimii 10 aniFilmele care au câștigat premiul Oscar pentru „cel mai bun film' în ultimii 10 ani

Alexandra Popescu

sursă: cinemagia.ro

Foto: Cinemagia

Citește și:

Lista nominalizărilor la Premiile Oscar 2017: 14 nominalizări pentru musicalul „La la land' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter