Fiul Andreei Mantea a cucerit internetul. Vedeta l-a filmat în timp ce dansează, iar fanii s-au topit de drăgălășenie - VIDEO

Publicat pe

David, fiul Andreei Mantea, crește pe zi ce trece și este din ce în ce mai frumos și mai năzdrăvan. Vedeta este absolut topită după el, iar atunci când are ocazia le împărtășește fanilor ei filmulețe cu trăsnăile pe care cel mic le face.

„Ștrumful terorist', așa îl alintă Andreea Mantea pe fiul ei, care a împlinit în luna mai 2 ani. Vedeta a fost plecată, de curând, în vacanță în Turcia, iar zilnic s-a distrat alături de David. Acum, aflată la Bacău, Andreea a vrut să le arate fanilor ei ce talente ascunse are băiețelul, așa că l-a filmat în timp ce dansează.

 

Talentat de mic! Ummm…NOT! 😂😂 😂😂😂🙈 #feelinghappy #bestplaceintown

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Vezi si: Andra implineste astazi 31 de ani. Cum isi sarbatoreste artista ziua de nastere

Într-un restaurant din Bacău, auzind muzica, David s-a ridicat de la masă și a început să danseze, iar mișcările lui sunt demne de un adevărat artist. În plus, este foarte mândru de coregrafia sa, așa că a fost zâmbitor și carismatic pe tot parcursul filmării.

„Talentat de mic! Ummm…NOT!', a scris Andreea în dreptul clipului postat pe Instagram, nefiind convinsă că unduielile fiului ei sunt demne de un mare dansator în devenire. Însă fanii au fost cuceriți, iar videoclipul a strâns peste 38 de mii de vizualizări.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter