Fiul cel mare al lui Dan Bittman, Alex, și-a făcut debutul în muzică

Publicat pe

Dan Bittman are de ce să fie cel mai mândru tată. Fiul său cel mare, Alexandru Bittman, îi calcă pe urme și tocmai și-a făut debutul în muzică.

Însă Alex nu adoptă stilul muzical al tatălui său, ci va merge pe muzica electronică. Pe numele său de scenă Sybro, la doar 18 ani, fiul lui Bittman lansează primul său EP omonim, care conține 4 tracuri atent lucrate în ultimul an.

Alex și-a prelucrat talentul jucându-se în studio cu beat-uri și remixând piese cunoscute din muzica românească. Acum, acesta marchează ingenios și curajos lansarea sa, prin modul matur și neconventional cu care abordează sound-ul actual al muzicii electronice. Un future bass modern, fără compromisuri, bazat pe instinct și mai ales pe feeling.

EP-ul lui Sybro conține 4 trackuri: „999', „Cicadia', „Crickets', „Showdown'.

În arhiva Viva! Am găsit o poză cu Dan Bittman și cei doi copii ai săi de la acea vreme, din 2005, atunci când Alex Bittman (sus) avea doar 6 ani.

Așa sună „999' de la Sybro! Îți place?

Alexandra Popescu

Citește și:

Dan Bittman – Pictorial exclusiv cu familia

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter