Fiul Romaniței Iovan a refuzat diploma oferită în onoarea tatălui său de către Colegiul Medicilor: ”Dintr-un avion plin cu medici...”

Publicat pe

Romanița Iovan a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a făcut declarații uimitoare pe care nu mulți le știau. Albert, băiatul vedetei și al regretatului Adrian Iovan, s-a maturizat foarte mult de la moartea tatălui său.

După drama care s-a petrecut în Apuseni, Albert s-a maturizat și își pune și acum întrebarea cum de nimeni din avion nu l-a putut salva și pe tatăl lui. Romanița Iovan și Albert merg în fiecare an în Apuseni, acolo unde pilotul s-a stins din viață în urma unui accident aviatic.

'Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani. S-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândește ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert. Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare.', a dezvăluit Romanița Iovan la Interviurile VIVA!.

Albert

Albert

Ce s-a întâmplat cu casa din Otopeni a lui Adrian Iovan

În casa din Otopeni în care a locuit regretatul Adrian Iovan ar trăi acum fosta lui logodnică. În trecut, Romanița Iovan i-a făcut o ofertă acestei femei pentru a cumpăra toată casa, însă aceasta nu a dorit acest lucru.

'A cumpărat sfertul surorii. Este la fel de coproprietar cum e și doamna respectivă. Poate să locuiască și doamna și Albert. Cred că lucrurile astea s-ar transforma într-o bilă albă. Nu pot să spun mai multe. Sunt foarte optimistă că se va rezolva. Chiar dacă au trecut 4 ani nu ne facem probleme. La casa de la Otopeni cred că a fost ultima dată când s-a făcut o expertiză. E foarte important pentru mine să știu ce își dorește Albert. Am vrut să văd dacă el dorește să-și aibă jumătate din casa aia.', a spus, în exclusivitate pentru Revista VIVA!, Romanița Iovan.

 

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter