Flavia Mihășan s-a logodit și se pregătește să devină mamă

Publicat pe

Deși s-a tot spus despre ea că ar forma un cuplu cu Dani Oțil, iată că Flavia Mihășan a infirmat zvonurile și s-a logodit cu iubitul său Alexandru Ion.

De trei ani și jumătate aceasta formează un cuplu cu Alexandru Ion și pare că iubitul său nu a mai pierdut timpul și a cerut-o deja de soție pe Flavia, în ciuda tabloidelor care o vedeau iubita lui Dani.

Îmi place şi cred că asta ne-a ţinut împreună ca eu înţeleg că el este actor şi exista scene în care atinge femei sau trebuie să le sărute şi el înţelege toate glumiţele astea cu Dani. Ne comportăm ca un cuplu căsătorit. Locuim împreună, plătim chestii, mergem în vacanţe„, a spus Flavia pentru Observator.

Cu toate că nunta nu este pe lista ei de lucruri de făcut în viitorul apropiat, Flavia își dorește foarte mult o fetiță, mai ales că predă lecții de dans la o grădiniță.

De patru ani Flavia este vecina de la „Neața cu Răzvan și Dani' și este foarte fericită că face parte dintr-o echipă atât de energică în fiecare dimineață. Totuși a recunoscut că, la început, emisiunea era un coșmar pentru ea și glumele pe care le făceau colegii o deranjau teribil atunci când era în direct.

Plecam plângând de la emisiune pentru că nu înţelegeam ce se întâmpla în platou. Mă duceam acasă şi ascultam pe net glumele din platou cu mine de fată şi abia acasă le înţelegeam, totul se întâmpla atât de repede şi de spontan„, a mai spus Flavia.

Alexandra Popescu

Citește și:

Fotografia zilei: Lecția de balet cu matinalul' Dani

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă