Florin Dumitrescu, apariţie uimitoare la petrecerea Viva! Monday Fever! Chef-ul este într-o formă de invidiat, după ce a slăbit 14 kilograme

Publicat pe

Chef-ul Florin Dumitrescu a participat la petrecerea Viva! Monday Fever. A atras toate privirile deoarece este într-o formă de invidiat după ce a slăbit 14 kilograme.

În urmă cu luni de zile, Florin Dumitrescu s-a pus pe slăbit după ce l-a văzut pe colegul său, Cătălin Scărlătescu, cu noua siluetă. Aşa s-a ambiţionat, iar chef-ul arată acum ca la 20 de ani.

Împreună cu soţia sa, Cristina Sima, cei doi şi-au făcut apariţia la petrecerea Viva! Monday Fever după ora 20.00. Toate aparatele de fotografiat şi camerele au fost puse asupra lor. El a optat pentru o ţinută all black, pantaloni, tricou, vestă şi încălţări negre, iar Cristina a preferat să poarte o bluză cu buline, o fustă de piele neagră şi botine închise la culoare.

Citeste si:  Lady in white la petrecerea Viva! Monday Fever! Adelina Pestriţu a atras toate privirile

Din outfit-ul pe care l-a purtat, Florin Dumitrescu şi-a pus silueta în evidenţă, se poate vedea clar că a slăbit, arată din ce în ce mai bine.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui, spunea acum ceva timp Florin Dumitrescu despre dieta pe care a urmat-o.

Foto: Viva!, Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter