Florin Piersic, declaraţii după moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate: "Oboseala îşi spune cuvântul!"

Publicat pe

Două mari stele ale teatrului românesc s-au stins în luna noiembrie. Florin Piersic este devastat de pierderea colegelor şi bunelor sale prietene, Stela Popescu şi Cristina Stamate. Iată de ce se teme marele actor!

Florin Piersic nu a renunţat încă în a mai juca în spectacole sau diferite piese de teatru. Colindă ţara în lung şi lat şi se hrăneşte cu aplauzele publicului pe care îl iubeşte nespus. A fost dărâmat însă de moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate. Marele actor crede că oboseala a fost şi ea de vină.

„Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul. Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste. Eu sunt în drum spre Timişoara, unde am spectacol cu piesa „Străini în noapte”, mai am spectacole şi pe 8 decembrie, şi pe 9, şi pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poartă numele, apoi pe 18, la Bucureşti, pe 19 la Craiova, şi s-a terminat stagiunea, că vin sărbătorile, Crăciunul, Anul Nou”, a spus marele actor Florin Piersic pentru Tvr 1.

Pe data de 23 noiembrie, Stela Popescu a fost găsită fără suflare în propria casă. În aceeaşi zi, colega şi buna sa prietenă, Cristina Stamate, a fost transportată de urgenţă la spital. Pe data de 26 noiembrie, Stela Popescu a fost înmormântată, iar la câteva ore după a fost confirmat decesul Cristinei Stamate.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter