Fosta iubită a lui Gerard Pique rupe tăcerea - „De mulți ani....”

Publicat pe

La mai bine de 7 ani de când s-a despărțit de Gerard Pique, fosta sa iubită rupe tăcerea și vorbește pentru prima dată despre ruptura dintre ea și fotbalist.

Povestea de dragoste dintre Pique și actrița spaniolă Nuria Tomas a început în 2009 și a durat până în momentul în care fotbalistul Barcelonei s-a despărțit de ea pentru a se cupla cu Shakira. De atunci, Nuria a păstrat tăcerea, însă acum s-a hotărât să vorbească și să lămurească pe toată lumea că ea nu este împotriva fostului iubit, cu care a avut o poveste de dragoste de la vârsta de 17 ani.

„Gerard este o persoană bună și trebuie să le urezi oamenilor buni numai de bine. Rana s-a închis de ani buni. Și de mulți ani îi doresc doar binele', a spus Nuria pentru ziarul La Vanguardia. Se pare că actrița a suferit foarte mult după despărțire, însă totul a fost dat uitării.

Citește și: Deși s-a logodit cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez nu vrea să facă nuntă. Iată de ce!

Actrița a mai spus că ea niciodată nu a dorit să își facă publică viața și mereu a păstrat tăcerea în ceea ce privește relația cu Pique.

„Am fost chemată de multe ori să acord interviuri și mereu am refuzat să vorbesc. Nu neg că am fost cu o persoană publică, dar niciodată nu mi-am făcut relația publică. Este împotriva principiilor mele. Nu am ce să vorbesc despre viața mea privată și dacă nu eram o actriță, nici despre viața profesională', a mai declarat actrița.

Acum, Nuria se concentrează asupra carierei sale artistice și a lăsat în urmă orice greutate. Întrebată dacă ar dansa pe o melodie de-a Shakirei, aceasta a răspuns: „Desigur!'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter