Fostul principe Nicolae, declaraţii despre nunta cu Alina Binder: "Amândoi ne dorim"

Publicat pe

Fostul principe Nicolae, declaraţii despre nunta cu Alina Binder. În câteva luni, cei doi îşi vor uni destinele. Nunta este programată deja pentru toamna acestui an, mai exact în luna septembrie. Amândoi au decis ca evenimentul să aibă loc în România!

O nuntă mare va alea loc anul acesta. Nicolae o duce în faţa altarului pe aleasa sa, pe Alina Binder. În câteva luni ea îi va purta numele. Au fost deja stabilite detaliile evenimentului care va avea loc în România. Fostul principe a declarat că România este casa sa şi că aici vrea să aibă loc ceremonia, petrecerea.

Nepotul Regelui Mihai a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în iulie 2017, în timpul vacanţei petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017, a dezvăluit Nicolae Medforth-Mills pentru postul naţional de televiziune.

Fostul pricipe Nicolae se căsătoreşte

„Nunta va fi în septembrie, am găsit locaţia, dar în curând vom anunţa toate detaliile. Va fi în România, trebuie să fie în România, amandoi ne dorim să facem aici pentru că reprezintă acasă pentru amândoi”, a explicat pentru Mediafax fostul principe Nicolae.

Nicolae şi Alina Binder petrec Paştele în România

Întrebat unde îşi va petrece Paştele în acest an, Nicholas Michael Medforth-Mills a precizat: „Sărbătorile de Paşte le voi petrece în Bucovina alături de soţia mea şi de prieteni”.

Regele Mihai, bunicul său, a murit pe 5 decembrie

Nicolae nu a reuşit să treacă încă peste moartea bunicului său.

„Este în continuare foarte dificil şi va fi. Am sărbătorit prima zi de naştere fără el, primul Paşte fără el. E dificil, dar tot timpul mă gândesc la el, la poveştile lui şi cred că misiunea lui este în viaţă prin noi toţi. Nu am depăşit total acele momente, iar soţia mea a fost ca o piatră pentru mine în tot acest timp. M-a ajutat şi m-a sfătuit tot timpul”, a adăugat fostul principe.

Foto: Facebook, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter