[FOTO] Paradă de pălării spectaculoase la Royal Ascot 2013

Publicat pe

Ieri, 18 iunie, întreaga aristocraţie britanică s-a reunit la un eveniment cu tradiţie: deschiderea Royal Ascot. Celebrele curse de cai au loc într-o localitate încântătoare, Ascot, situată în apropierea Castelului Windsor.

 

Şi, cum la asemenea evenimente care implică prezenţa membrilor Casei Regale Britanice, dress code-ul este extrem de strict şi formal, doamnele nu au altă soluţie decât să respecte în totalitate rigorile vestimentare impuse de protocol. Astfel, fustele şi rochiile trebuie să aibă o lungime decentă, mai jos de genunchi, purtarea pălăriilor este obligatorie, iar costumele cu pantalon sunt… „acceptate”.
În aceste condiţii, întreaga fantezie a doamnelor şi domnişoarelor se concentrează asupra pălăriilor! Orice eveniment organizat de Casa Regală Britanică se transformă într-o adevărată paradă a pălăriilor, iar deschiderea sezonului de curse de la Ascot nu a făcut excepţie nici de această dată.
Iată ce modele superbe de pălării au purtat doamnele din înalta societate britanică!

 

Care este preferata ta?

 

 

[FOTO] Paradă de pălării spectaculoase la Royal Ascot 2013[FOTO] Paradă de pălării spectaculoase la Royal Ascot 2013

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter