FOTO Victoria Beckham şi Rita Ora la gala Women of the Year

Publicat pe

Victoria Beckham şi Rita Ora s-au numărat printre vedetele care au participat marţi seara, la Berkeley Square Gardens, la gala Women of the Year organizată de Glamour UK. Victoria (39 ani) a primit un titlu onorant, acela de Woman of the Decade!

 

 

colaj victoria ora

 

Fosta Spice Girl, soţie a unui bărbat la fel de celebru, David Beckham, şi-a văzut astfel răsplătite eforturile de a intra în lumea fashion şi a reuşi să fie recunoscută datorită calităţilor sale de designer si femeie de afaceri. Cum soţul său a fost plecat cu afaceri la Miami, Victoria Beckham a preferat să se afişeze pe covorul roşu la braţul fiului ei cel mai mare, Brooklyn.

Mesajul ei la primirea trofeului a fost unul foarte simplu si puternic: ” I want to congratulate all the women. I love to support women… Girl power.”

 

NO RESTRICTIONS Glamour Women of the Year Awards - London

 

Daca Victoria Beckham a fost foarte elegantă şi stylish într+un deux pieces Maison Martin Margiela, format din pantaloni si top, ambele negre, tânăra cântăreaţă Rita Ora a preferat o rochie gri perlat semnată Marchesa, cu suprapuneri de voal şi inserţii preţioase.

 

NO RESTRICTIONS NO RESTRICTIONS

 

Care dintre cele două ţinute îţi place cel mai mult?

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter