Fotografii de familie cu DIANA şi DAN ŞUCU

Publicat pe

La 41 de ani, Diana Şucu este cu siguranţă o femeie împlinită, găsindu-şi echilibrul între jobul de mamă full-time şi activităţile caritabile în care este implicată. Aşa cum a declarat de nenumărate ori, familia este cea mai importantă, aşa că iată câteva dintre fotografiile de familie postate de Diana în ultima vreme pe pagina ei de Facebook.

 

familia sucu

 

Diana, fosta vedeta de la TVR,  este căsătorită cu omul de afaceri Dan Sucu, cu care are doi copii Dan Matei (7 ani) şi Petru Andrei Cristian (5 ani). Recent, ei au fost în vacanţă într-o destinatie exotică, unde s-au răsfaţat pe malul mării, iar micuţii au călărit pe plajă la asfinţit…

 

copii diana sucu

 

diana sucu in vacanta

VIDEO Interviu cu Diana Şucu la petrecerea VIVA! 14 ani

 

Cu toate acestea, Diana si Dan Sucu îşi găsesc timp şi pentru a fi împreună doar ei doi. Recent, ei au fost împreună la nunta unui om de afaceri, unde Diana a fost foarte elegantă într-o rochie lungă şi amplă din tafta roz.

 

diana si dan sucuuuu diana si dan sucu

 

Foto Facebook

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter