Fratele artistei Nicki Minaj a fost condamnat pentru violul unei minore. Victima avea 11 ani!

Publicat pe

Pe 1 decembrie 2015, la doar trei luni de la nunta sa, Jelani Maraj (38) era arestat pentru agresiune sexuală. La scurt timp după arestare, Jelani a ieșit însă din arest plătind o cauțiune de 100.000 de dolari. Doi ani mai târziu, fratele artistei Nicki Minaj (34) a fost în sfârșit condamnat pentru violul unei minore în vârstă de doar 11 ani!

 

Nicki Minaj alături de fratele ei, Jelani Maraj

 

Cu doar trei luni înainte ca teribila veste să-i distrugă complet imaginea și să arunce o pată neagră pe obrazul surorii sale, Jelani Maraj se căsătorea la New York, iar sora lui scria atunci, copleșită de emoția momentului, pe contul său de socializare: „Aș traversa oceanul pentru tine. Aș merge și ți-aș aduce luna. Îți promit! Pentru tine, o voi face. Îmi iubesc fratele așa de mult, omule. Nu pot să cred că am plâns în timpul nunții lui și în timpul primului dans. Dumnezeu să-l binecuvânteze (…). Aș face orice să-mi văd frații zâmbind'. Din nefericire însă, fratele său nu doar că nu mai zâmbește acum, ci cu siguranță și-a făcut sora să plângă… Și nu doar sora, ci și soția, care, la nici un an de la căsătoria lor, din cauza acuzțiilor de viol și pedofilie, a dat divorț de Jelani.

 

Deși avocatul lui Jelani a încercat să convingă juriul că totul a fost o înscenare pentru a-i stoarce celebrei sale surori suma de 25 de milioane de dolari, dovezile aduse au fost incontestabile, așadar fratele lui Nicki Minaj a fost condamnat, urmând să execute până la 25 de ani de închisoare. Fetița abuzată sexual, care are acum 14 ani, a depus mărturie, detaliind coșmarul la care a fost supusă, timp de opt luni, de patru ori pe săptămână, uneori și de două ori pe zi, în timp ce Maraj rămânea singur cu ea.

 

Fetița a declarat că nu i se putea opune lui Jelani, pentru că, dacă îl refuza, o brusca fizic și că a avertizat-o să păstreze tăcerea asupra abuzului sexual. De asemenea, un cuvânt important de spus a avut și fratele micuței, acum în vârstă de 10 ani, care a fost martor la unele scene care nu lăsau niciun fel de îndoială asupra faptelor comise de bărbat. Acum, în sfârșit s-a făcut dreptate și sperăm că recursul va fi în favoarea lui Maraj. Chiar dacă cei 25 de ani petrecuți în pușcărie nu sunt o consolare pentru familia fetiței, care va rămâne cu sechele pe viață, sistemul penitenciar american își va spune cuvântul – acolo violatorii pedofili nu au o viață ușoară, iar cel care îi spunea copilei, în timp ce o viola, „păpușa mea' va deveni la rândul său… păpușica tuturor.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter