Gabriel Trifu este istorie. Catrinel Sandu are un nou iubit

Publicat pe de Diana Stamen

Vedeta a avut parte de o mare dezamăgire în dragoste, după ce Gabriel Trifu, bărbatul cu care are două fetițe a înșelat-o. Catrinel Sandu are un nou iubit și nu mai vrea deloc să-l ascundă. După dezamăgirea trăită, vedeta vrea să fie fericită și să iubească din nou.

Gabriel Trifu se pare că o înșela pe Catrinel Sandu de multă vreme cu o americancă mult mai tânără. Cei doi s-au separat încă din anul 2016, dar totul a fost ținut ascuns până la finalul anului trecut.

Aflată în plin divorț cu Gabriel Trifu, Catrinel Sandu este hotărâtă să înceapă o nouă viață. Vedeta a postat prima fotografie cu iubitul său pe rețelele de socializare. 'Dragostea nu este ceea ce spui. Dragostea este ceea ce faci', a scris Catrinel Sandu pe una dintre rețelele de socializare.

Catrinel Sandu și noul iubit

Catrinel Sandu și noul iubit

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au împreună două fetițe care vor rămâne doar în grija mamei. Se pare că de când fostul tenismen s-a mutat la noua lui iubită, vizitele la fetițe sunt din ce în ce mai rare. Cei doi locuiau împreună în Florida. Aceștia au avut o poveste de iubire care a durat mai bine de 11 ani.

Amanta soțului ei a sunat-o pe Catrinel Sandu

Se pare că noua iubită a fostului ei soț a sunat-o pe Catrinel Sandu și a anunțat-o de existența ei. Amanta ar fi sunat-o pe bebelușă și i-ar fi zis: 'Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine'. Catrinel Sandu a fost șocată și nu și-ar fi imaginat nicio clipă că Gabriel Trifu o înșală de atât timp.

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!', este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis.

FOTO: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter