George Bush a ajuns la Terapie Intensivă, la numai o zi de la funeraliile soţiei sale

Publicat pe

George Bush, la Terapie Intensivă. Veşti nu foarte bune vin după moartea fostei Prime Doamne, Barbara Bush. Soţul ei, preşedintele George Bush, a fost internat de urgenţă. Acesta suferă de ani buni de o boală complicată.

Fostul preşedinte al Statelor Unite George Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost spitalizat duminică dimineaţa, la o zi după funeraliile soţiei sale, Barbara, a anunţat luni un purtător de cuvânt al familiei, citat de Reuters.

Potrivit primelor informaţii oferite de presa internaţională, fostul şef de stat al SUA a fost diagnosticat cu o infecţie puternică ce i-a ajuns în sânge şi s-a răspândit rapid. Potrivit lui Jim McGrath, Bush „răspunde la tratamente şi pare că se reface”.

Fostul preşedinte american a mai avut probleme grave de sănătate în trecut. În urmă cu un an, acesta a fost internat timp de două săptămâni din cauza pneumoniei şi a bronşitei cronice. La momentul respectiv, Bush respira doar cu ajutorul unui tub de oxigen care era conectat la un ventilator.

George Bush, al cărui mandat la Casa Albă a durat din 1989 până în 1993, este cel mai în vârstă fost preşedinte american în viaţă. Barbara Bush, care i-a fost soţie timp de 73 de ani, a decedat marţea trecută, la 92 de ani. Fiul lor cel mai mare, George W. Bush, a fost şi el preşedinte al SUA, din 2001 până în 2009.

Mesajul transmis de Melania Trump după internarea lui George Bush

Melania Trump a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj pentru Bush.

„Trimitem gândurile tămăduitoare de forță, alături de rugăciuni, în seara asta președintelui George HW Bush'.

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter