George Clooney va da în judecată o revistă franțuzească pentru că a publicat primele poze cu gemenii lui

Publicat pe

George Clooney nu se joacă când vine vorba de intimitatea familiei sale, mai ales când siguranța gemenilor săi în vârstă de aproape două luni este pusă în pericol. Actorul este hotărât să dea în judecată o revistă franțuzească pentru că a publicat poze cu cei doi copii ai lui fără a-i cere permisiunea.

Revista franțuzească Voici a publicat poze cu gemenii Ella și Alexander în ultima ediție publicată vinerea trecută. Revista a descris articolul în cauză ca fiind „primele poze cu gemenii în brațele părinților'.  Clooney este revoltat de faptele publicației franceze deoarece pozele nu au fost obținute într-un mod legal.

„În ultima săptămână, fotografii de la revista Voici ne-au escaladat gardul, s-au urcat în copacul nostru și au făcut poze ilegal copiilor noștri când se aflau în casă. Nu va faceți griji, fotografii, agenția și revista vor fi urmăriți penal. Siguranța copiilor noștri cere acest lucru', a declarat Clooney.

În urma acuzațiilor aduse, Voici a folosit ca scuză viața publică a actorului și a soției sale, Amal Clooney.

Citește și: Chester Bennington a fost înmormântat. Iată primul mesaj public transmis de soția sa: „Cum îmi adun sufletul distrus?'

„George și Amal sunt niște personalități foarte publice de câțiva ani buni. Nunta lor în Veneția, în septembrie 2014, a fost un eveniment foarte mediatizat; pozele cu ei zâmbind publicului au fost văzute în toată lumea', a început declarația.

Redacția revistei nu s-a oprit aici și au continuat să își justifice impertinența și activitățile ilegale în aceeași manieră.

„Nașterea gemenilor lor, Ella și Alexander, a fost foarte comentată de ei și de familia lor. Imaginile publicate în Voici vinerea aceasta sunt răspunsul cererii publicului. Publicul îl iubește pe George Clooney și oamenii îi urmăresc viața de ani buni. Acele pozele nu îi pun în pericol pe domnul Clooney, pe soția sa sau pe copiii lor',  a declarat reprezentatul revistei.

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter